Hugo Kymmer

Rasmus Vikberg

Farhad Ariyaeeravesh

Första halvlek:

Vi får en drömöppning av matchen. Efter bara någon minut avlossar Maggan från 40 meter och hemmalagets målvakt missbedömer studsen. 1-0 ledningen blev dock kortvarig då Ytterby kvitterar på en hörna någon minut senare. Både lagen skapar sedan lite lägen men inga direkta farligheter. Halvleken ser ut att sluta oavgjord men precis innan visslan ljuder trycker kapten Olle Andersson in 2-1.

Andra halvlek:

Andra halvlek blir mest att försvara sig då vi inte orkar hålla uppe spelet. Tillslut kommer också kvitteringen. Efter att linjeman ****** gått in och tagit en straff som Huvuddomare Adnan friat för. Trots ett rejält tryck från hemmalaget så hade vi våra chanser att avgöra matchen, men vi är tyvärr alldeles för svaga i avgörande lägen. En poäng var dock ett steg i rätt riktning efter 3 raka förluster.

Nästa match är borta mot Kode på söndagen 6e September 13:00