lördag 6 april 2019

Seriepremiären slutade i "ljus-fiasko"

Tyvärr fick seriepremiären mot Hönö IS avbrytas en bit in i andra halvlek, då elljuset inte fungerade som det skulle.

Om matchen:
Vi fick se ett Hönö som startade riktigt fysiskt, och baserat på de 62 minuterna vi spelade så kommer "Rastas" tippade 11:e-plats med största sannolikhet inte att stämma. Partille startade annars väldigt nervöst och slog bort en hel del enkla bollar. Första riktiga målchansen kom efter ca: 6 minuter då Crille fick en perfekt boll bakom backlinjen av Maggan men Hönös målvakt Ludvig Johnsson kom ut bra och gjorde sig stor. Partille fortsatte att föra spelet men hade förvånansvärt svårt att skapa dom riktiga farligheterna. Hönö stack upp och hade lite avslut men ingenting som oroade. I 34:e minuten kom således det förlösande 1-0 målet. En frispark på offensiv planhalva slogs mot bortre stolpen där Johan Dermark av alla spelare dök upp och distinkt placerade bollen i mål. 1-0 stod sig sedan halvleken ut. För er som följer bloggen så lyckades jag pricka in 11 av 11 spelare i startelvan, tyvärr missade jag positionen på två spelare.