William Björkqvist
Felix Jerkersson
Malte Nilsson

OM MATCHEN
André var tillbaka från sin avstängning vilket gjorde att han gick direkt in i startelvan och Kalle återvände ut på sin normala vänsterbacks-plats.

Finns egentligen inte så mycket att skriva om matchen.
Vi var helt överlägsna och släppte endast till ett (1!) avslut mot mål.
Vardar/Makedonija gjorde det svårt för oss i första halvlek, genom att packa ihop och stänga ytorna. Vi hade ett enormt bollövertag men skapade egentligen inte mer än tre farliga målchanser. Två utav dem gick dock i mål. Tobias Lundströms 1-0 föregick av en fin individuell insats av Marcus Månsson som drar två motståndare och serverar Tobbe öppet mål. 2-0 är snarlikt, Wesley rycker förbi sin försvarare och spelar Pontus Jonasson på bortre som bara har att sätta dit foten.

I andra halvlek kommer Vardar ut som ett nytt lag och kommer till sitt första och enda avslut på mål direkt i inledningen. 6 minuter senare avgörs matchen definitivt. Inspel från kanten fungerade ju bra i första halvlek så Crille bestämmer sig för att se ifall det fungerar även i andra. Och visst gör det. Wesley noteras som målskytt och med ett tre-måls-underläge ger motståndarna i princip upp. Några chanser, byten, positionsändringar och en straffsituation senare så befinner sig Elvir Ramadani helt plötsligt i ett friläge mot Slobodan Majkic, som svarat för en fin insats och hållit nere siffrorna för motståndarna i andra halvlek.
Elvir gör inga misstag och fastställer slutresultatet 4-0 i 80 minuten.

En stabil och fullt rättvis seger, där vi inte gör mer än vad som behövs.
Nästa Fredag är det ett topp-möte på Tuvevallen mot Finlandia/Pallo.

Nästa hemmamatch är Lördagen den 7e September 13:00 mot serieledarna Ytterby IS, vilket även är "Jubileums matchen".