torsdag 14 februari 2019

Andra träningsmatchen

I andra träningsmatchen blev det förlust mot SKIF Semberija.
Bläsebovallen var spelplatsen och resultatet blev 1-3 (1-3).

Det började inte bra då ljuset inte tändes förrän ca 10min innan matchstart. Uppvärmningen blev därför väldigt kort. Det visade sig också att lamporna knappt fungerade på ena planhalvan och värst var det i straffområdet som i princip var helt mörklagt. 

Vi började matchen helt okej, men allt eftersom halvleken pågår så märker man att vi inte riktigt har tempot i oss. Återigen var det extremt många felpass från vår sida och väldigt många bolltapp på egen planhalva, vilket gjorde det omöjligt att spela på det sättet vi hade pratat om på samlingen. Det syntes också på många spelare att senaste tidens väderlek påverkat oss, då vi fått ställa in många träningar på grund av snö och is på planen, så är det en hel del spelare som inte ligger på den nivå dom borde, både med flåset och bolltekniken.
Allt eftersom första halvleken lider tar Semberija över, men vi är inte ofarliga och sticker upp och skapar en hel del målchanser. Med lite bättre skärpa hade vi utan problem kunnat göra både 2 och 3 mål till i första halvlek.

Andra halvlek är som ett sömnpiller, vi gör våra obligatoriska byten, vilket tydligt märks på spelet och vi mäktar inte med att skapa några målchanser överhuvudtaget medan motståndarna inte heller har något större intresse av att anfalla.

Laget:
Dennis Nithander
Gustav Persson - Johan Dermark - Niclas Bjärlind - Mattis Widell
Nicklas Jensen
Christian Gustavsson - Tobias Lundström - Marcus Månsson - Jan Matuszczyk
Pontus Jonasson

Byten:
Hampus Laitinen 
Abdulaziz Abdi
Aldin Basovic
Felix Jerkersson (junior)
Sebastian Johnsson (junior)
William Björkqvist (junior)

Målen:
0-1
Semberija bryter ett uppspel, ställer om, hittar en yta bakom backlinjen, snett inåt bakåt och öppet mål.
1-1
Marcus Månsson tar bollen från en motståndare som försöker dribbla i eget straffområde och rullar in bollen vid ena stolpen
1-2 skott utifrån
1-3 frisparksmål

Matchens snackisar:
Marcus Månsson gjorde mål igen.
"Crille" är tillbaka i Partille.
Vad har hänt med Nithander? 6 insläppta mål på 2 matcher!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar