lördag 16 februari 2019

Tredje Träningsmatchen

För andra året i rad mötte vi IF Väster i en träningsmatch.
Även denna gång slutade matchen oavgjort, 1-1.

If Väster spelar ju som bekant sina hemmamatcher på Önneredsplan konstgräs, eller konstgräs och konstgräs, det ligger någon form av matta på på en asfalterad parkeringsplats. Helt överlägset Göteborgs sämsta konstgräsplan (enligt mitt tycke). Det absolut bästa man kan få ut av besöket där är att inte åka hem skadad. Är ganska säker på att vi klarade oss utan skador idag, men man blev lite orolig när man såg en spelare halka eller ramla av en tackling.

Laget
Dennis Nithander
Gustav Persson - Johan Dermark - Niclas Bjärnlind - Mattis Widell
Tobias Lundström
Pontus Jonasson - Marcus Månsson - William Björkqvist (junior) - Felix Jerkersson (junior)
Thomas Allerbrand

"Tjomp" var tillbaka i laget för första gången i år. Trotts att han knappt haft tid att träna så såg han helt okej ut dom ca 65 minuterna han spelade. Matchen var annars ganska jämn, där Väster kanske skapar dom lite hetare målchanserna men vi var inte heller helt ofarliga. I paus förväntade sig nog dom flesta att Kim skulle göra några byten, men vi gnuggade på med startuppställningen 15 minuter till innan bytena kom. Ut gick Maggan, Tobbe, Tjomp och Gurra, och in kom Aziz, Sebastian (junior), Aldin och Christian Johansson

Målen:
1-0 (min 75, Väster slår en flack hörna ut mot straffområdeslinjen, en av deras spelare skjuter och en annan spelare försöker styra bollen precis framför. Oavsett om han touchar bollen eller inte, så påverkar han spelet och borde blivit avblåst för offside. Tyvärr hade vi inga ad-domare idag så det var väl inte helt lätt för huvuddomaren att ta det beslutet.
1-1 (min 90. Deras målvakt slår en taskig inspark och vi vinner boll vid mittcirkeln, Felix lyckas frispela William Björkqvist med en briljant "rygg-assist" och "Wille" lurar målvakten åt vänster samtidigt som han rullar bollen retfullt enkelt åt höger) .

Matchens snackis:
William, förutom målet gjorde han en riktigt vass insats.

Nästa match/er är i Östra Cupen, lördagen den 23/2 och söndagen den 24/2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar